CONTACTINFORMATIE

Ja leuk schrijf me een mail als je ook in deze ouwe troep hobbyt! MAARRRR:

1) Ik repareer niet voor derden, lees de tips op de site of zoek zelf op fora naar de oplossing. Toch mailen met de vraag ''kan je mijn toestel repareren'' is dus ZINLOOS.

2) Ik ben geen handelaar dus de spullen op mijn site zijn niet te koop of te huur. Er is een handel pagina voor de zaken die wel in de aanbieding zijn. Ben je aangestoken wandel dan op Marktplaats. PAS OP een apparaat is bijna altijd wel op een of andere wijze defect dus zelf inschatten of je het kan maken, dan wel laten demonstreren. De kreet ''werkend weggezet destijds'' is een bron van veel lol (voor mij) en veel ellende (voor argeloze kopers). Geen demonstratie = gegarandeerd defect!!!! HEUS GELOOF ME NOU en gooi je geld niet weg.

3) Ik haal ook geen bergen rotzooi van je zolder op, zelf uitverkopen op Marktplaats dus. Als ik er wat in zie dan meld ik me wel.

4) Bezoeken van ''het museum'' zit er ook niet in dit is een prive collectie in mijn eigen huis verspreid. Vandaar de website om het gevoel toch te delen. Uiteraard als je wat komt kopen krijg je de free tour erbij.

Blijft over: gezellig kletsen over een gemeenschappelijke liefhebberij. Daar krijg je altijd reply op van me want dat is het leuke van deze hobby op het net. Doe ook vooral mee op de fora bijvoorbeeld die van www.mfbfreaks.COM.

NOGMAALS: IK REPAREER NIET IN OPDRACHT bespaar je de mail, lezen julllie niet ofzo?? En met een kaduuke GRUNDIG kan ik je ook NIET helpen, niemand niet overigens dus gooi maar weg dat ding.

(grotere letters had ik niet ;-) )

Tot mails!

gromsound@yahoo.com


RETOUR index