CONTACTINFORMATIE

Ja leuk schrijf me een mail als je ook in deze ouwe troep hobbyt! Maar bedenk wel:

1) ik verkoop niks tenzij het op marktplaats staat, verhuren ook niet maar als een hobbyblad een serieuze reportage over een hier besproken object wil maken doe ik graag mee. Als ik maar niet zelf in beeld hoef ;-)

2) de soms uitgesproken teksten op de paginas zijn mijn eigen(wijze) mening, natuurlijk moet iedereen helemaal zelf weten wat ie doet - ieder zijn hobby - maar vriendjes met de RDtW en de Bovagmafia zal ik nooit worden.

3) IK REPAREER NIET IN OPDRACHT, reparatietips kan je beter even verder op het net naar zoeken, er zijn zat specialisten fora waar ze veel meer weten. En misschien komen we elkaar daar dan wel weer tegen. TIP: het forum van mfbfreaks.COM

4) oja: ik internet niet veel of vaak (brakke verbinding en leukere hobbys) dus antwoord kan even op zich laten wachten. Geduld!

4b) vanaf 1-2021 stuurt yahoo de mail niet meer (gratis) door naar mijn prive email adres dus het gaat voortaan nog wat langer duren... handiger is aanloggen op het onder 3) genoemde forum en daar vragen in de betreffende afdeling (bandrecorders, video etc). Waarschijlijk is je vraag allang eens behandeld dus gebruik de zoekfunctie (hoofdpaginamenu linksboven).

Succes!

gromsound@yahoo.com


RETOUR index